Trei tipuri de barbati cu care vei interactiona, daca faci videochat

videochat

Daca faci videochat, vei acumula o experienta de viata considerabila, mult mai mare decat cea a unei femei obisnuite, care isi desfasoara activitatea in alte domenii economice.

In fiecare zi petrecuta la Studio-20.ro, vei avea ocazia sa interactionezi de la distanta, prin intermediul unei camere de luat vederi, al unui microfon si al unei conexiuni la internet, cu sute sau mii de barbati din lumea intreaga.

Toti acesti barbati au in comun dorinta de a se bucura online de compania unei femei frumoase, pentru care sunt dispusi sa plateasca sume importante de bani. Daca le place foarte mult o fata, ei devin admiratorii ei fideli si se bucura sincer de fiecare revedere.

Tineri sau mai putin tineri, vorbareti sau mai degraba tacuti, americani sau europeni, ei se disting, in functie de comportament si de motivele care ii atrag pe site-uri de specialitate, in mai multe categorii, cel mai frecvent intalnite fiind urmatoarele trei.

Omul de cariera, cu prea putin timp liber

Multi dintre membrii site-urilor de videochat sunt oameni cu o cariera de succes, fie ca angajati in companii de top, fie ca patroni ai unor afaceri. Sunt obisnuiti sa munceasca din greu si sa se implice cu seriozitate in proiectele de la lucru. Aceste calitati le aduc castiguri foarte mari si o cariera de succes, insa, pe de alta parte, le lasa prea putin timp liber, astfel incat nu pot construi o relatie propriu-zisa.

Drept urmare, prefera compania virtuala a unor modele din intreaga lume. Inteligenti si cu bun gust, acorda atentie nu numai aspectului fizic al fetelor, ci si capacitatii acestora de a purta o conversatie. Doresc sa poarte discutii pe teme variate, stiu sa aprecieze o gluma buna si le plac fetele care isi manifesta aprecierea si interesul pentru ceea ce ei au de spus.

Timizii care isi depasesc toate complexele online

Pe platformele de videochat intra si numerosi barbati care, in viata de zi cu zi, sunt timizi. Ei nu au suficienta incredere in sine pentru a se intalni cu o femeie fata in fata, insa reusesc sa se stapaneasca mai bine in spatiul virtual.

Interactiunea cu membrii din aceasta categorie nu este tocmai simpla insa, pe masura ce reusesti sa le castigi increderea si sa ii faci sa se apropie de tine, veti comunica tot mai bine. E important sa iei initiativa pentru a le atrage atentia si sa te arati impresionata placut de tot ceea ce au de spus.

Barbatii aflati intr-o relatie

Cand faci videochat, iti vei da seama ca multi dintre membrii platformelor online sunt implicati intr-o relatie de durata sau chiar casatoriti. Ei nu se simt total impliniti in cuplul pe care il formeaza, dar nici nu doresc sa se desparta, asa ca nu isi inseala partenera.

Considera ca nu sunt infideli daca se bucura de o intalnire online. In general, au cerinte clare pentru modele si, daca exista compatibilitate si fanteziile le sunt implinite, relatia virtuala are mari sanse sa se prelungeasca pe termen lung.

Odata ce cunosti aceste trei tipuri de barbati – si multe altele – vei dobandi o intelegere profunda a psihologiei masculine, care iti va fi de folos oriunde vei merge, nu numai in videochat!