Spune ADIO părului uscat!

De acum, poți pune bunăstarea părului în varful listei tale de priorități, fără nicio îngrijorare. Nu intarzia sa iti revitalizezi părul, din interior spre exterior, cu cele mai bune trucuri și produse, menite să îți înnobileze cu adevărat … podoaba capilară.

Și în acest an, sfaturile experților din domeniul îngrijirii părului ne duc către un ingredient și un produs aparte – Moroccanoil!

Îmbogățit cu nutrienți, conceput după rețete atent gândite, suficient de blând pentru folosirea zilnică, gama Moroccanoil hrănește și readuce viață în părul uscat și deshidratat. Formula sa nu conține sulfati, fosfati și parabeni și este bogată în ulei de argan, plin de antioxidanți.

Infuzează părul uscat cu umiditate, sporește netezimea, crește manevrabilitate și redă strălucirea

După aproape 15 ani de succes la nivel global, produsele de ingrijire a parului marca Moroccanoil raman si azi favoritele a mii de oameni, pe întreg mapamondul. Lasand la o parte trăsăturile de ordin “tehnic”, produsele noi lansate luna de luna sau recomandările experților, am adunat în acest articol cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoști despre aceasta marca de renume.

Viziunea Moroccanoil – produse premium pentru păr și corp, destinate sa ofere o frumusețe de invidiat

Creata din munca asidua, pasiune, incercare si studii atente, Moroccanoil a devenit un brand cu notorietate mondiala,produsele se pot gasi aici. De la o zi la alta, tot mai multe persoane devin indragostite de aceste produse de infrumusetare. Cum s-a ajuns aici? Infuzia cu ulei nutritiv de argan, abundent în antioxidanți. Dincolo de a fi o simplă semnătură a brandului, aceasta a devenit chiar temelia însăși pe care s-au creat toate produsele Moroccanoil, în decursul acestui deceniu și jumătate.

Iată topul lucrurilor pe care trebuie sa le recunosti cand vine vorba de frumusețea Moroccanoil

1. Moroccanoil a ramas printre gamele favorite ale industriei de haircare si a celebritatilor. Succesul său este dovedit de utilizare la aproape 200 de show-uri de moda din mari metropole ale lumii, precum New York, Londra, Milano sau Paris (în evenimente precum Saptamana Modei)
2. De ce s-a ales ambalajul de sticlă fumurie? Sticlele au rolul de a păstra la distanța razele UV care îi pot face rău.
3. Gama Light a fost promovată în 2010 grație cererii clientelei către nevoile delicate ale părului blond ori deschis la culoare.
4. 3 milioane de litri de tratament Moroccanoil – cantitatea comercializata la nivel mondial!
5. Peste 100.000 de saloane din toata lumea dețin aceste produse.
6. Peste 120 de premii ca semn al calității, în diferite națiuni din lume.
7. Culoarea Moroccanoil Blue a ajuns sa fie o nuanță de albastru promovată și în faimoasa colecție Pantone.
8. Două treimi din angajații birourilor Moroccanoil din New York sunt … doamne sau domnisoare!
9. Fiecare sticla de tratament Moroccanoil are un cod unic de bare – acest lucru îi garantează autenticitatea și îi permite trasabilitatea.
10. Compania din Israel ce produce aceste articole își obține energie în totalitate prin panouri solare.

Bucura-te chiar acum de o multitudine de produse de infrumusetare și întreținere sub emblema renumitului brand Moroccanoil și revitalizeaza parul obosit!

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.