Prezentarile la tabla magnetica vor ramane intiparite in mintea participantilor, la propriu si la figurat!

Oricine se afla in situatia de a sustine o prezentare isi doreste sa creeze un moment interesant si memorabil, prin care sa mentina publicul alert si sa nu il plictiseasca. Pentru a indeplini o astfel de cerinta, din cadrul prezentarii, nu trebuie sa lipseasca un accesoriu esential: tabla magnetica.

Menita sa faciliteze organizarea ideilor expuse in cadrul unei prezentari, o astfel de tabla poate indeplini numeroase scopuri. De exemplu, datorita faptului ca are o suprafata magnetica, aceasta este excelenta pentru momentele in care ai nevoie de un loc pe care sa lipesti diferite notite adezive (Sticky Notes) sau sa expui magneti colorati.

Folosita atat in mediile educationale si in cadrul organizatiilor, cat si acasa, tabla este un accesoriu simplu, practic si extrem de eficient. Exista diferite forme si dimensiuni, motiv pentru care gasirea modelului perfect este facilitata considerabil.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma online a furnizorului www.viamond.ro si sa explorezi catalogul de produse! Aici vei gasi un raport pret-calitate excelent, oferte de neratat, precum si multe avantaje. Foloseste o tabla magnetica, iar prezentarile tale se vor bucura intotdeauna de succesul scontat!

Idei din care te poti inspira pentru a crea o prezentare captivanta!

Iti doresti sa realizezi o prezentare cu ajutorul unui astfel de accesoriu, care sa ramana intiparita in mintea participantilor? Iata cateva idei care te pot ajuta sa iti indeplinesti scopul!

  • Foloseste notite adezive (Sticky Notes) pentru a afisa si organiza principalele idei ale prezentarii tale. Scrie ideile sau subiecte pe care iti propui sa le discuti pe cate o notita si plaseaza-le pe tabla intr-un ordine logica. Acest lucru te va ajuta sa ramai organizat si sa te asiguri ca nu uiti niciun punct din discursul tau.

  • Incorporeaza ajutoare vizuale. Foloseste markeri colorati pentru a crea diagrame sau grafice menite sa ilustreze punctele cheie din prezentarea ta. Acest truc iti garanteaza faptul ca publicul ramane captivat de discursul tau si ca retine mai usor informatiile pe care le oferi.

  • Joaca-te cu culorile. Majoritatea persoanelor au o memorie predominant vizuala, aspect de care poti profita folosind culorile diferite ale magnetilor, markerelor sau ale notitelor adezive. Coreleaza ideile cu o anumita culoare – astfel, prezentarea ta va deveni mai coerenta, iar celor care te asculta le va fi mai usor sa retina informatiile notate pe tabla magnetica.

  • Apeleaza la alte elemente vizuale (diagrame, tabele etc.) Tot pentru a te folosi de memoria vizuala, nu ezita sa creezi diagrame sau tabele care sa faciliteze explicarea anumitor concepte, procese, date s.a. O idee complexa poate fi simplificata prin intermediul reprezentarilor grafice.

  • Foloseste tabla magnetica pentru a implica publicul. Prezentarile reusite sunt interactive. Roaga-i pe cei din jur sa participe cu idei, intrebari, sugestii si nu ezita sa notezi contributia lor pe tabla.

Acestea au fost doar cateva idei care iti permit sa creezi o prezentare memorabila cu ajutorul unei astfel de table. Dupa cum observi, multe dintre sugestii presupun utilizarea unor accesorii, precum notite adezive, markeri colorati si magneti.

Din fericire, in oferta magazinului online Viamond, vei gasi numeroase oferte avantajoase, in cadrul carora tabla magnetica vine la pachet cu astfel de elemente oferite drept cadou. Asadar, nu mai ramane decat sa iti structurezi ideile si sa pregatesti o prezentare cu adevarat impresionanta!