Lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a cumpăra pantofi online

Cumpărarea de pantofi online poate fi de-a dreptul dificilă. De fapt, mulți cumpărători online au o serie de conturi și experiențe dezamăgitoare. Cumpărarea online de pantofi pentru bebeluși și copii mici mi-a dat cele mai multe probleme. În mai multe cazuri, m-am potrivit complet greșit. Când potrivirea a fost corectă, nu am fost mulțumit de calitatea designului și de materialul de încălțăminte din acesta. Experiențele negative cu pantofii online nu sunt neobișnuite. Am descoperit că cel mai bun mod de a cumpăra pantofii perfecti online este să faci niște due diligence. Cu temele adecvate, puteți evita capcanele obișnuite și puteți cumpăra perechea potrivită. Pentru a începe, am compilat 20 de ghiduri și sfaturi obligatorii. Aceste indicații pentru achiziționarea de pantofi online evidențiază cele mai importante considerații – înainte de a-ți da în coș perechea preferată.

1. Alegeți mărci în care puteți avea deplină încredere.

Luați în considerare cei mai buni pantofi din colecția dvs. chiar acum și analizați-i puțin. Vei descoperi că există o marcă sau mărci care chiar livrează de fiecare dată. De la material de înaltă calitate la stil și design impresionant, cel mai probabil aveți o marcă de pantofi care se potrivește. În acest scop, folosiți memoria mărcii pentru a determina următoarea dvs. cumpărare online. Sunt atât de multe mărci noi de pantofi care intră pe piață; totuși, trebuie să fii atent înainte de a avea încredere în ei. Cel mai bun brand de pantofi este unul care vă oferă varietatea, calitatea, stilul și prețul potrivite. Prin urmare, dacă ați fost dezamăgit de o marcă de pantofi înainte, nu este nevoie să vă riscați. Alegeți mărci în care puteți avea deplină încredere.

2. Atenție la sindromul pantofilor ieftini

O mare parte din cumpărătorii de pantofi online suferă de sindromul pantofilor ieftini. Această afecțiune cronică se manifestă ori de câte ori vezi o pereche de pantofi la ofertă la un preț foarte redus. Doar pentru că este ieftin, mulți vor cumpăra și aceasta nu este cea mai bună modalitate de a cumpăra. În primul rând, pantofii ieftini trebuie să răspundă tuturor nevoilor tale. Acestea trebuie să fie de bună calitate, atrăgătoare ca design și stil și să se potrivească perfect cu dimensiunea dumneavoastră. De multe ori, cumpărăm pantofi ieftini de pe internet și nu mai ajungem niciodată să-i purtăm după aceea. Dacă nu plănuiți să cumpărați pantofi, evitați să vă uitați la oferte. Dacă aveți nevoie să cumpărați, luați în considerare mai întâi toate elementele importante înainte de a analiza costul. Se spune că ieftinul este scump și cei mai mulți dintre noi învățăm această lecție pe calea grea.

3. Faceți câteva lecturi de fundal despre noile mărci de pantofi

După cum s-a menționat mai sus, noile mărci de pantofi trebuie să vă dovedească mai întâi. Dacă doriți cu adevărat să cumpărați o nouă marcă de pantofi, trebuie să obțineți mai multe informații despre compania din spatele produsului. Priviți atributele lor și cât de profesional lucrează. Faceți un pas mai departe și contactați-i prin intermediul paginilor de socializare sau la telefon. Noile mărci ar trebui să răspundă rapid la întrebările potențialilor. Obțineți toate informațiile de care aveți nevoie despre materialele produsului, calitate, comercianții autorizați; printre alții. De asemenea, uitați-vă la recenziile clienților pentru a vedea ce au de spus oamenii. Dacă găsiți informații foarte limitate sau negative, poate doriți să evitați marca.

4. Actualizați-vă mărimea pantofilor înainte de a cumpăra online

Știai că mărimea ta de pantofi nu este statică? Este posibil ca picioarele tale să nu crească mai lungi, dar pot deveni mai largi sau mai subțiri, în funcție de modificările în greutate corporală. În acest sens, măsurați-vă picioarele pentru a vă actualiza dimensiunea. Dacă aveți un Brannock, măsurarea dimensiunii dvs. este o simplă simplă. De asemenea, puteți folosi o riglă și o suprafață plană pentru a obține cea mai precisă citire. Folosiți suprafața plană pentru a vă așeza piciorul și apoi folosiți rigla pentru a măsura de la vârful celui mai lung deget de la picior până la capătul călcâiului. Unii oameni presupun că cel mai lung deget de la picior este degetul mare; și nu este întotdeauna cazul. Măsurați-vă și lățimea pentru a obține rezultatele potrivite. Puteți avea o potrivire îngustă, standard, largă sau extra largă. Retailerul dvs. online vă va oferi grila în care puteți compara și determina potrivirea perfectă.

5. Stabilește scopul pantofilor pe care vrei să-i cumperi

Pantofii servesc la o multitudine de scopuri. În lumina acestui fapt, este posibil să cauți pantofi cauzali, pantofi oficiali, pantofi sport, pantofi, tocuri; printre alții. Dacă sunteți în căutarea unor pantofi cauzali, puteți lua în considerare cizme, pantofi, pantofi sport și multe altele. Cu alte cuvinte, trebuie să restrângi căutarea, astfel încât să poți descoperi cel mai bun tip de pantof pentru nevoile tale. Unii cumpărători se hotărăsc în timp ce savurează galeriile atractive de pantofi online. Cumpărarea pe impuls se realizează în acest fel. Prin urmare, folosește-ți banii cât mai bine, știind mai întâi ce vrei.

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.