Inainte si dupa integrarea unui model de masina de spalat vase profesionala

masina de spalat vase profesionala

Atunci cand se gandesc ce sa schimbe pentru a imbunatati vanzarile si, pe cale de consecinta, profiturile business-ului lor din domeniul ospitalitatii, detinatorii sau administratorii restaurantelor se orienteaza catre meniu (imbogatirea sa cu noi feluri de mancare), marketing (modalitati de promovare inedite) ori angajati (aducerea unor chefi cu o experienta mai bogata, recunoscuti in piata) etc. Cu toate acestea, o alta solutie, care poate ajuta la crearea unei experiente pozitive, loializarea clientilor si cresterea vanzarilor, rezolvand problema “din fasa”, se regaseste, la propriu si la figurat, in interiorul unui model de top de masina de spalat vase profesionala. Parcurgand articolul in continuare, vei afla atat de ce, cat mai ales de unde sa achizitionezi un astfel de echipament, la un raport corect pret-calitate.

Fresco Expert, furnizor care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile restaurantelor din tara noastra, pune la dispozitia clientilor sai din industria HoReCa numeroase tipuri de masina de spalat vase profesionala. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare, productivitatea si, nu in ultimul rand, durata indelungata de viata, chiar si in conditiile unei folosiri continue, fara a fi nevoie de pauze si interventii pentru reparatii ori mentenanta. Ele sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie si permit atingerea unui randament record, in conditiile unui consum redus de energie electrica.

Inainte sa enumeram cateva exemple de masina de spalat vase profesionala de la magazinul amintit anterior, trebuie sa vedem de ce achizitionarea uneia poate schimba radical lucrurile in unitatea dumneavoastra de alimentatie publica. Raspunsul este intuitiv: intrucat, la vederea unor pahare, tacamuri si a unei vesele de un alb impecabil, atat la propriu, cat si la figurat, clientii vor realiza ca sunt intampinati cu maximum de respect, grija si profesionalism, avand certitudinea ca si preparatele pe care urmeaza sa le comande se vor ridica la aceleasi standarde inalte. Fara alte introduceri, iata produsele care ne-au atras atentia si pe care vi le recomandam:

Masina de spalat vase profesionala undercounter GLB0061C/F – 7.300 de lei

Inclusiv pentru pahare / Cu dispenser pentru detergent / Rezervor 20 de litri / Boiler 7 litri / Productivitate 20-40 de cosuri pe ora (3 cicluri de spalare) / Consum de apa: 2,4 litri per ciclu / Dimensiuni 60x60x83 cm / Greutate 64 kg / kW electric 3,4-6,2 / Control mecanic;

Masina de spalat vase profesionala cu capota OPT1012/CFFN – 11.630 de lei

Inclusiv pentru pahare / Cu dispenser pentru detergent si agent de clatire (optional, pompa de evacuare) / Rezervor 34 de litri / Boiler 9 litri / Productivitate 20-40 de cosuri pe ora (3 cicluri de spalare) / Consum de apa: 2,4 litri per ciclu / Dimensiuni 63x75x146,5 cm / Greutate 92 kg / Putere 11,1 kW;

Masina de spalat vase profesionala tip tunel GLB0047/CN – 10.812 euro

Inclusiv pentru pahare / Sistem de spalare cu 5 brate / Reglarea electronica a vitezei / Rezervor 70 de litri / Productivitate 160 de cosuri pe ora / Temperatura de spalare +60 de grade Celsius / Temperatura de clatire +82 de grade Celsius / Dimensiuni 115x77x161,5 cm / Greutate 200 kg.

In concluzie, o masina de spalat vase profesionala, care garanteaza o vesela, pahare si tacamuri mai curate, poate fi un factor care contribuie indirect la cresterea vanzarilor in unitatea dumneavoastra din industria HoReCa.