Idei de nunta vara

Nunțile de vară sunt întotdeauna mai preferate din cauza versatilității temelor și ideilor de nuntă în această perioadă a anului. Odată cu abundența naturii care înflorește în zona înconjurătoare, o nuntă plăcută de vară este mai ușor de realizat. Ca să nu mai vorbim de faptul că vremea frumoasă, caldă în aer liber, este întotdeauna propice unei sărbători și ceremonii în aer liber.

Cea mai populară temă pentru o nuntă de vară este o nuntă pe plajă. Pentru o nunta cu tematica de plaja alege o plaja publica sau privata pentru nunta ta. Setați tema nunții pe plajă de la bun început. Lăsați tema nunții pe plajă să se reflecte asupra invitațiilor și a articolelor de papetărie, adăugând elemente și decorațiuni pe marginea mării. Veți economisi pe decorațiunile de nuntă pentru o nuntă cu tematică pe plajă, deoarece plaja în sine va stabili scena. Adăugați note subtile meselor și piesei centrale cu scoici.

Pentru meniul tău, cu siguranță fructe de mare în meniul tău și există câteva modele fabuloase de tort de nuntă cu o temă de plajă. Alegeți un topper de tort care reflectă elementele de pe litoral pentru a le lega pe toate. În plus, asigurați-vă că oferiți favoruri de nuntă cu o temă de plajă, cum ar fi o lumânare cu gel de scoici de mare. Cea mai distractivă parte a unei nunți pe plajă este alegerea favorurilor de nuntă. Există o abundență de favoruri de nuntă pe plajă din care să alegeți. Pentru o nuntă formală pe plajă, oferă luminițe de ceai cu nisip și scoici și folosește luminițe personalizate pentru scaunul Adirondack și suporturi pentru carduri pentru a-ți ghida invitații la masa lor la nunta ta pe plajă.

Dacă aveți o aventură obișnuită, oferiți deschizători de sticle de scoici sau lumânări cu gel de scoici. O altă parte grozavă a nunților pe plajă este că puteți încorpora tema plajei în dușul de mireasă sau petrecerea burlacilor ca precursor al nunții pe plajă. Favorurile distractive de plajă pentru duș de mireasă sunt perechea perfectă de lumânări flip flop sau, pentru o favoare mai elegantă, oferă săruri de baie de lavandă franceză într-o scoică. Pentru băieți, favorurile pentru lumânări pentru cămăși tropicale sunt grozave. Una dintre cele mai bune favoruri de nuntă pe plajă este ca mirii să-și ia luna de miere, Just Married Sandals. Sandalele Just Married sunt, de asemenea, grozave pentru invitații la o nuntă obișnuită pe plajă. Cele mai populare favoruri de nuntă pe plajă pot fi găsite pe Chic Wedding Favors.com.

O nuntă pe plajă sau o temă de nuntă nautică poate fi foarte distractiv. Este ușor să fii capricios și mai relaxat cu o nuntă pe plajă. Cu toate acestea, dacă vrei să faci totul, o nuntă formală pe tema plajei poate fi o afacere superbă. Ideile de nuntă pe plajă sunt disponibile din abundență. Indiferent dacă te căsătorești în timpul iernii sau al verii, poți încorpora tema plajei în nunta ta pentru a crea o aventură frumoasă de nuntă. Fă-ți nunta pe plajă distractivă sau elegantă cu creativitate.

Dacă nu ești înnebunit după plajă sau oceanul este prea departe, o temă de nuntă la mijlocul verii este frumoasă. O temă de nuntă la mijlocul verii ar trebui să fie magică. Pentru această temă care combină natura și farmecul lumii vechi, alegeți un loc în aer liber și organizați ceremonia sub un altar acoperit cu flori. Alegeți motive de mijlocul verii, cum ar fi fluturi, viță de vie sau chiar zâne pentru papetărie. Folosiți cele mai strălucitoare flori de vară pentru flori, decorațiuni și buchete. Miresele pot folosi flori proaspete în păr în locul altor accesorii. Un tort cu tematică de vară, folosind flori sau fructe proaspete, un meniu ușor cu multe fructe proaspete și băuturi reci sau înghețată vor completa tema perfect.

Într-o grădină frumoasă în după-amiaza de vară, cea mai elegantă idee de favoruri de nuntă sunt evantaiele din lemn de santal sculptate complicat. Mai recent, favorul de nuntă pentru fan din lemn de santal a devenit foarte popular pentru nunți de primăvară, nunți în grădină, nunți de vară, nunți în aer liber, nunți pe plajă și alte nunți cu teme. Favorul de nuntă cu evantai din lemn de santal este o idee grozavă pentru nunți mari, deoarece este o favoare de nuntă destul de ieftină. Dacă favoarea nu poate fi înmânată tuturor invitaților tăi, atunci servitoarele miresei tale ar arăta frumos ținându-le și ei. Evantaiul din lemn de santal face, de asemenea, o favoare plăcută de duș de mireasă și este apreciat de doamnele la un duș de mireasă în orice perioadă a anului. Favorurile de nuntă pentru fan din lemn de santal au devenit din ce în ce mai populare atât pentru nunțile mari, cât și pentru cele mici. Frumusețea sa îmbunătățește cele mai formale și elegante nunți, precum și afacerile simple de nuntă uşoare. Favorurile de nuntă pentru evantai din lemn de santal sunt ușor de transformat în favoruri de nuntă speciale și personalizate.

Indiferent dacă stilul tău este formal sau elegant și informal, o nuntă de vară poate găzdui o abundență de idei și teme. Piețele de favoruri de nuntă și de accesorii facilitează găsirea de idei și ornamente pentru ocazia ta specială. Designerii și organizatorii de nunți precum Event Trendsetter vă pot ajuta să puneți totul împreună. Vara este un moment minunat pentru a planifica o nuntă. Lasă-ți imaginația să zboare cu briza de vară!

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.