Cumpărați pantofi pentru confort, mai degrabă decât pentru stil

Am explicat acest lucru în câteva postări, dar o voi continua să spun, atunci când mergi la cumpărături pentru un pantof ar trebui să pui confortul înaintea stilului pantofului. Pentru mine, acest lucru este crucial pentru că de fapt purtați pantofii, partea elegantă este mai mult pentru privitor, nu pentru persoana care poartă pantoful. Mă surprind cumpărând uneori niște pantofi care arată pur și simplu mișto, dar nici nu pot fi un preț scandalos. Inițial, confortul este ceea ce mă bazez atunci când îmi cumpăr pantofi. Trebuie să fiu confortabil purtând pantoful pentru că intenționez să merg în ei pe tot parcursul zilei și nu vreau să mă întorc acasă să mă schimb pantofii pentru că mă dor picioarele de când am făcut o alegere proastă alegând pantofii. Prin urmare, este important să vă faceți timp la magazin atunci când încercați perechi de pantofi. Am văzut oameni pur și simplu intrând și cerându-și mărimea și spunând că sunt gata de plecare pur și simplu pentru că cred că le vor iubi pantoful și vor fi confortabili când îl vor pune.

Unii pantofi sunt construiti puțin diferit în ceea ce privește locul în care trebuie să mergeți cu jumătate de mărime mai mare pentru a fi confortabil. Unii pantofi sunt puțin mai mici, iar unii pantofi sunt puțin mai mari.
Ar trebui să încercați ambii pantofi și să vă plimbați prin magazin pentru a simți cât de confortabili sunt pantofii. Așa cum am menționat în alte postări, angajatul probabil nu o va deranja, deoarece investiți în esență în pantof pentru că nu plănuiți să-l porți o dată, vrei să-i ai luni și ani sau ani. În plus, ar trebui să încerci mai mult de o pereche și să anunți angajatul ce nivel de confort cauți, acesta te va îndruma către pantoful potrivit. Unii oameni au nevoie de mai multă umplutură decât alții. De exemplu, tatăl meu are un spate rău, așa că are nevoie de pantofi cu mai multe inserții sau căptușeală pentru a fi confortabil de mers pe tot parcursul zilei. Cu câțiva ani în urmă, tatăl meu a investit în pantofii Sketchers care aveau spumă cu memorie și aceștia i-au ajutat enorm să-și mențină durerea de spate la un nivel minim sau acolo unde nu ar simți nicio durere.

Cumpărarea pantofilor greșiți poate duce și la alte probleme, nu doar dureri de spate. Pantofii strâmți sunt, de asemenea, răi, deoarece practic strâng partea din față a piciorului. Cei mai mulți pantofi strâmți sunt pantofi de rochie și ar trebui să rămâneți să cumpărați pantofii convenționali cu față rotundă în loc de pantofii strâmți. Acestea pot duce la oinguri, bataturi și alte deformări ale degetelor de la picioare. Nu doriți ca acestea să arate bine în timp ce le purtați, deoarece acele probleme se vor agrava în timp dacă le porți în continuare. Unii oameni au un picior plat și, de asemenea, ar trebui să vă asigurați că cumpărați pantofi care sunt proiectați pentru piciorul dvs.
Am uitat să menționez că atunci când ești la magazin poți să-i ceri angajatului să-ți măsoare lungimea și lățimea piciorului, pentru a-i oferi și o idee mai bună despre pantofii pe care ar trebui să-i încerci. Unii pantofi sunt chiar vânduți în mărimi mai largi, așa că acest lucru vă poate ajuta enorm să găsiți pantoful potrivit. O altă sugestie pe care mi-a spus un angajat cu ceva timp în urmă este să fac cumpărături seara. Mi-a spus că picioarele tale tind să se umfle spre sfârșitul zilei, ceea ce îți schimbă mărimea pantofilor. Asta nu inseamna ca poti avea marimea 9 dimineata si marimea 12 dupa-amiaza, nu este cazul, s-ar putea sa ai nevoie doar de o jumatate de marime mai mare sau de urmatoarea marime mai mare. Pe lângă ultimul punct pe care l-am spus, unii oameni au un picior mai mare decât celălalt și aș sugera să cumpărați mărimea care se potrivește pe piciorul mai mare din motive evidente.

Dacă cumpărați dimensiunea mai mică, piciorul dvs. mai mare va fi inconfortabil și va doare. Cumpărarea pe confort este extrem de importantă pentru că plănuiești să porți pantofi de nenumărate ori, așa că trebuie să îi poți purta pe tot parcursul zilei și să nu te gândești că te dor picioarele. Există, de asemenea, diferite tipuri de pantofi și puteți consulta celălalt post al meu pentru asta. Există diferite tipuri pentru diferite activități pe care intenționați să le faceți pe parcursul zilei, doar asigurați-vă că le cumpărați pe cele potrivite.
Există multe recenzii pe site-uri despre pantofi pe care alți oameni i-au considerat comozi și ar trebui să țineți cont de cuvântul lor, dar încercați întotdeauna pantofii înainte de a lua decizia finală. De asemenea, aleg să stau departe de a cumpăra din magazinele online pentru că vreau să văd pantoful personal și vreau să-l încerc. Este, de asemenea, o mare bătaie de cap și dacă site-ul online pe care ați vizitat nu are un magazin fizic real în care să mergeți atunci când doriți să returnați pantofii, deci este o problemă mare. Nu pot sublinia importanța cumpărării de pantofi confortabili și o voi continua să spun astfel încât oamenii să nu se rănească cu o pereche de pantofi proastă. Multe probleme vin cu o pereche proastă de pantofi și poți cu ușurință Google pe toate problemele pe care le întâmpină oamenii din cauza unei alegeri proaste pe care au făcut-o la magazin. Nu cumpărați din impuls și asigurați-vă că câștigați banii atunci când alegeți ce pereche să cumpărați. Este simplu să eviți toate aceste probleme, trebuie doar să ai suficientă răbdare atunci când găsești pantoful potrivit pentru a evita problemele pe termen lung. Durerea și suferința ta nu merită doar acei pantofi pe care îi porți

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.