Cum te ajuta un sistem de securitate sa ai o casa mai smart?

Instalarea, armarea, dezarmarea, plata taxelor lunare si gestionarea alarmelor false sunt toate lucruri care sunt legate de sistemele de securitate monitorizate, ceea ce va poate determina sa va intrebati daca sistemele de securitate a locuintei merita. De aceea, noi va explicam in cele ce urmeaza de ce e bine sa aveti un astfel de sistem, asa cum sunt cele de la comenzi.ro.
1. Protejeaza obiectele de valoare
Acesta este, desigur, beneficiul la care majoritatea oamenilor se gandesc imediat. Cu totii probabil cunoastem pe cineva care a pierdut electronice, bijuterii sau alte obiecte de mare valoare din cauza unei invazii a casei. Tragedia este agravata atunci cand obiectul este o mostenire de familie de neinlocuit. In timp ce folosirea unui seif pentru locuinta poate ajuta la protejarea obiectelor de neinlocuit, un sistem de securitate a locuintei are o alarma care poate speria multi potentiali hoti si poate anunta autoritatile locale daca cineva incearca o spargere.
2. Descurajeaza criminalitatea
Un studiu din 2009 realizat de Rutgers a constatat ca, pe masura ce numarul sistemelor de securitate pentru locuinte a crescut intr-o zona, numarul jafurilor rezidentiale a scazut in acea zona, chiar si pentru persoanele care nu aveau propriul sistem de securitate. A avea un sistem de securitate nu numai ca te protejeaza, dar ajuta la descurajarea criminalitatii si creeaza un cartier mai sigur pentru toata lumea.
3. Permite accesul de la distanta
Sistemele moderne de securitate va permit acum sa monitorizati de la distanta ceea ce se intampla in casa dvs. de pe telefon atunci cand nu sunteti acolo. In functie de furnizorul dvs., puteti monitoriza camerele de securitate instalate in toata casa dvs., precum si sa controlati termostate inteligente , incuietori inteligente pentru usi fara cheie, iluminare inteligenta si alte dispozitive inteligente in fiecare camera a casei dvs.
4. Scade asigurarea pentru proprietar
Da, este posibil sa platiti o taxa lunara pentru sistemul dvs. de securitate, dar daca aveti sistemul in casa dvs. va poate reduce asigurarea pentru proprietar cu pana la 20%. Acest lucru, combinat cu accesul instantaneu la politie si la personalul de urgenta, face ca un sistem de alarma sa fie o afacere destul de buna.
5. Va anunta despre diverse probleme
Puteti opta pentru a primi notificari daca alarmele de fum sau detectoarele de monoxid de carbon se aprind atunci cand sunteti departe de casa. In functie de furnizor, il puteti configura, astfel incat autoritatile sa fie anuntate instantaneu cu privire la aceste urgente.
6. Ajuta la monitorizarea copiilor
Acesta este un alt aspect grozav al automatizarii casei. Daca sunteti la serviciu, puteti utiliza aplicatia mobila a furnizorului dvs. pentru a urmari ce se intampla in casa dvs. prin intermediul soneriei video si al altor camere de securitate , astfel incat sa stiti la cine invita adolescentii dvs. cand sunteti plecat. Daca aveti incuietori electronice ale usilo , le puteti debloca chiar de la distanta pentru a lasa copiii sa intre dupa scoala, astfel incat acestia sa nu aiba grija sa poarte (si eventual sa piarda) o cheie a casei.

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.