Cum se alege un brad de Craciun artificial? Tipurile, avantajele si dezavantajele lor

brazi artificiali de lux

Craciunul este chiar dupa colt si foarte curand vor incepe pregatirile festive in case si apartamente. Desigur, nu se va face fara un brad de Craciun – principalul atribut al sarbatorii. Dar ce va fi: real sau artificial? Armata de fani ai acestuia din urma creste in fiecare an, iar acest lucru nu este surprinzator. Bradul de Craciun artificial va dura mai mult, nu se faramiteaza, nu arde, nu se inteapa si este mai sigur pentru copii si animale. Principalul lucru este sa il alegeti corect si sa gasiti un brad de inalta calitate. Dar cum sa nu faceti o greseala si sa nu va confundati in toata varietatea de pe piata? Cei mai frumosi brazi artificiali de lux i-am gasit pe BraziCraciun.net

Care ar trebui sa fie standul

Brazii de Craciun vii creeaza o atmosfera uimitoare in camerele de zi, dar astfel de brazi au dezavantajele lor. Nu este vorba doar de deteriorarea bunastarii la persoanele alergice, ci si de probleme cu stabilitatea coroanei.

Din cauza acestor nuante, oamenii aleg optiuni alternative. In cazul in care baza si coroana sunt realizate din acelasi material – aceasta este solutia perfecta. Oricine si-a dat seama cum sa aleaga bradul de Craciun potrivit, frumusetea artificiala nu va fi atat de dificil de instalat. Producatorii ofera urmatoarele solutii pentru amenajare:

  • metal pliabil,
  • plastic solid,
  • sisteme de montare cu fixare usoara.

Producatorii depun toate eforturile pentru a crea modele ideale, tinand cont de cele mai mici detalii si nuante: culoarea, lungimea acelor, suprafata de baza. Marcile de top adera la principii speciale in formarea bazei. Poate fi o “sepie standard”, un cub sau chiar o baza ovala.

Cum se alege dimensiunea unui brad de Craciun artificial?

Criteriul de baza de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un brad de Craciun este inaltimea coroanei. Inainte de a cumpara o frumusete artificiala, ar trebui sa alegeti o zona pentru a plasa decoratiuni festive. Pentru a fi sigur, puteti masura inaltimea camerei. Acesta este cel mai bun mod de a determina cat spatiu trebuie alocat in jurul standului. Atunci cand alegeti un cadru, va puteti ghida dupa urmatoarele reguli:

  • Brazii de Craciun artificiali de 180-220 cm inaltime sunt ideali pentru apartamentele cu tavane inalte.
  • Modelele de 150-160 cm se potrivesc perfect in apartamentele confortabile.

Desi standardele mentionate nu reprezinta o limitare pentru foaierele mari si cabanele cu doua etaje. In acest caz, regula este simpla – cu cat este mai mare pinul artificial, cu atat este mai eficient decorul.

Culoare si decor suplimentar

Oamenii care sunt ocupati cu decorarea camerelor si cu aranjarea accesoriilor potrivite pentru un anumit stil de Anul Nou, cauta un brad colorat care sa-si pastreze frumusetea ani de zile si care nu va ajunge la cosul de gunoi din cauza pierderii esteticii culorii acelor. Acest lucru se intampla adesea in 2-3 ani, daca bradul de Craciun este ieftin si nu corespunde calitatii declarate. La fel de important este daca exista o ghirlanda incorporate, mai ales daca e LED, care este economic. Vezi mai multe detalii despre brazi de Craciun pe BraziCraciun.net