Chic și protejată de soare cu pălării de vară Pami

Pălăria este mai mult decât un simplu accesoriu de modă în timpul verii. Pe lângă faptul că oferă un look trendy, ea te protejează și de razele nocive ale soarelui. Alături de ochelarii de soare, pălăria devine un must-have pentru a-ți proteja tenul și ochii de efectele negative ale expunerii la soare.

Dacă încă nu ai găsit pălăria potrivită pentru tine, iată câteva modele de pălării damă vară de la Pami.ro, care vor fi în trend pe tot parcursul sezonului. Acestea sunt versatile și ușor de integrat în ținutele de vară.

PĂLĂRIA CANOTIERA – UN MUST-HAVE AL SEZONULUI

Unul dintre cele mai populare modele de pălării pentru acest sezon este canotiera. Această pălărie din paie, cu panglică și calotă turtită, inițial era parte a uniformei marinarilor în secolul al XIX-lea. Ulterior, a devenit preferata iubitorilor de sport, care o purtau cu mândrie în tribunele competițiilor de ciclism, echitație sau atletism. Culorile vibrante ale canotierei te vor duce cu gândul la o vacanță relaxantă într-un pitoresc oraș italian.

Una dintre caracteristicile apreciate ale canotierei este ușurința în purtare, cu boruri mici până la medii. Poți asocia această pălărie cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou alb pentru un look casual și răcoros în zilele de vară. De asemenea, este o alegere potrivită pentru o petrecere în aer liber, completând o rochie lejeră. Canotiera te va scoate din anonimat atât la plajă, cât și la o piscină, adăugând o notă de eleganță și stil. Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai versatile pălării, oferindu-ți o gamă largă de opțiuni pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a te bucura de confortul în timpul verii.

PĂLĂRIA PANAMA – UN SIMBOL AL ELEGANȚEI

Unul dintre cele mai solicitate și purtate modele de pălării este pălăria Panama. Acest tip de pălărie unisex datează încă din secolul al XVII-lea și este asemănătoare cu cea din paie, însă se diferențiază prin confecționarea sa din frunze de palmier.

Pălăria Panama se remarcă prin borurile sale late, de o nuanță delicată asemănătoare untului, și prin prezența unei panglici elegante în jurul calotei. Ceea ce o face deosebită este finețea împletiturii paielor, aceasta fiind realizată manual de către meșteri pricepuți. Materialul din care este confecționată permite pielii capului să respire, oferind o senzație de confort, iar în același timp este extrem de fin și rezistent.

Palaria Panama poate fi purtată în diverse contexte, de la o plajă relaxantă până la o cină specială sau o partidă de golf. Ea se potrivește perfect în ținutele casual, adăugând un aer sofisticat și rafinat. Este un simbol al eleganței și poate fi un complement ideal pentru orice outfit. Indiferent de ocazie, palaria Panama îți va oferi un aspect distinctiv și rafinat, evidențiindu-ți stilul și personalitatea.

PĂLĂRII SUPRADIMENSIONATE – UN RETRO REINVENTAT

Pălăriile supradimensionate sau XXL, cu boruri mari și căzute, care au fost în vogă în jurul anilor 2000, au revenit în modă și atrag din nou atenția. Aceste pălării sunt recomandate în special femeilor înalte și pot fi purtate atât la rochii elegante din materiale diafane, cât și pe plajă. Pe lângă faptul că oferă o protecție sigură împotriva razelor solare, ele adaugă și o notă de eleganță și stil.

Pălăriile supradimensionate sunt o modalitate excelentă de a reinventa aspectul retro, aducându-l în prezent. Borurile lor mari și căzute adaugă o dimensiune dramatică și impunătoare ținutelor tale. Acestea pot completa perfect o rochie elegantă dintr-un material pretențios, oferindu-ți un look sofisticat și memorabil. De asemenea, le poți purta cu încredere și la plajă, însoțite de un costum de baie elegant, conferindu-ți o prezență uluitoare.

Pălăriile supradimensionate nu doar îți asigură o protecție eficientă împotriva razelor solare, ci te ajută și să câștigi la capitolul eleganță. Ele sunt accesorii statement care îți permit să te diferențiezi și să impresionezi în orice ocazie. Prin purtarea acestor pălării îndrăznețe și stilizate, vei emana încredere și rafinament, evidențiindu-ți personalitatea și gustul pentru moda.

Așadar, dragi femei ce iubiți pălăriile, vă recomand să intrați în magazinul online Pami.ro și să vă achizionați măcar o pălărie din modelele propuse pentru această vară. După cum v-am mai spus, în această vară, cu o astfel de pălărie la modă, veți putea să vă protejați de soarele arzător și în același timp veți fi foarte chic. Bucurați-vă de timpul frumos și de soare cu ajutorul unor pălării la modă.

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.