Ce trebuie să știi înainte de a-ți pune implanturi mamare

Prin prisma lumii în care trăim, înconjurată de imagini cu corpuri perfecte și tendințe estetice în continuă schimbare, decizia de a-ți pune implanturi mamare poate părea simplă.

Dar, înainte de a merge pe drumul acestui demers chirurgical, este esențial să fii pe deplin conștientă de ce presupune. Nu este doar o operație, ci o decizie de viață. Înainte de a merge mai departe, întrebă-te:

Cine sunt?

Dacă ești o femeie care dorește să-și îmbunătățească aspectul fizic și să-și sporească încrederea în sine, implanturile mamare cu silicon pot fi o opțiune potrivită pentru tine. Însă, este esențial să te informezi corect, să evaluezi toate aspectele, riscurile și beneficiile.

Ce implică o astfel de operație?

Implanturile mamare sunt saci cu umplutură de silicon sau soluție salină, care sunt implantate în sânii tăi de un chirurg estetician. Procesul include evaluarea preoperatorie, intervenția chirurgicală în sine și recuperarea postoperatorie.

Când este cel mai bun moment pentru a face acest lucru?

Trebuie să te gândești la momentul în viața ta în care ești dispusă să-ți asumi această responsabilitate. Este recomandabil să discuți cu medicul tău despre toți factorii de viață, inclusiv planurile de sarcină, alăptare sau pierdere în greutate.

Unde ar trebui să merg pentru acest procedeu?

Alegerea clinicii și a chirurgului este un pas crucial. Este esențial să găsești un medic cu experiență în acest domeniu, precum Dr. Radu Panțuru, care profesează în București la Clinica Cronos Med și la Clinica Bio Terra Med Primăverii, precum și o săptămână pe lună în Târgu-Mureș, la Cabinetul Medical Galen.

De ce vreau să fac acest lucru?

Încrederea în sine este vitală, dar trebuie să te asiguri că motivația ta nu provine din presiuni externe. Gândirea realistă despre rezultatele pe care le vei obține și despre impactul pe termen lung este esențială.

Și, în final, cum va influența această decizie viața mea?

Implanturile mamare vor schimba aspectul corpului tău și pot influența totul, de la hainele pe care le porți la modul în care te percepi. Este o decizie care trebuie luată cu grijă și înțelegere.

Reține că această decizie nu trebuie luată cu ușurință. Informațiile sunt la dispoziția ta și ar trebui să te consulți cu un specialist înainte de a lua o decizie definitivă. Iar pentru asta, poți să iei legătura cu Dr. Panțuru la numărul +40 773 391 085 sau prin e-mail la [email protected].

Dezvoltă-ți înțelegerea, stabilește-ți așteptările și fă o alegere informată. Sânii tăi sunt o parte a corpului tău și tu ești cea care decide ce este cel mai bun pentru tine. Este vorba despre corpul tău, sănătatea ta și fericirea ta.

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.