Barbieritul clasic sau modern inlocuit de epilare faciala definitiva

Sunt barbati carora le creste barba suficient de mult sa fie obligati sa se barbiereasca in fiecare zi. Nu este usor pentru un barbat care lucreaza din greu si se intoarce acasa la ora 20 sau 22  dupa o zi istovitoare de munca sa mai stea treaz 20-30 de minute, ca obrazul sau sa fie fin si a doua zi sa aiba un aspect ingrijit. Nimic nu este mai inestetic, decat firele negre asemenea unor tepi care incep sa creasca pe fata, pe picioare sau pe portiunea pensata a sprancenelor!

Barbieritul implica:

-timp alocat. Nu se poate face la repezeala, fiindca daca sunt utilizate instrumente clasice (lama, briciul, aparatul de ras) se pot produce taieturi la nivelul fetei.

-spuma de ras si lotiune de utilizat dupa ras pentru inchiderea porilor si evitarea infectiilor.

-lame de calitate sau brici ascutit, dar nu asa de tare, incat sa taie.

-sursa de apa permanenta.

-existenta unui spatiu sigur, prevazut cu oglinda si o polita pe care sa se depoziteze instrumentele utilizate.

Oare ce fac cei care nu au toate aceste conditii si toate accesoriile si consumabilele? Mult mai avantajos pentru fiecare barbat care se barbiereste de cel putin 3 ori pe saptamana este sa solicite facial integral epilare definitiva cu laser si sistem de racire salonului de infrumusetare Body-safe. Acest tip de inlaturare eficienta a parului de pe toata fata nu este dureros, nici daunator si se realizeaza in 4-8 sedinte. Dupa aceea, barbatii vor veni la salon sa intretina finetea de obraz pe care la inceput parul creste din ce in ce mai rar, iar in final nu mai creste sub nicio forma.

Dar de la o varsta, fie ca recunosc sau nu, din cauza schimbarilor hormonale si femeilor le cresc mustati pe fata, in jurul buzelor si cativa peri razleti in barba.

Uneori aceste fire de par, cu toate ca ele contrasteaza cu tenul nu sunt vazute de doamna in cauza, ci de cei din jurul ei. Buzele sunt date cu ruj rosu inchis sau o nuanta metalica, punand in evidenta si mai mult firele de par negru si lung din mustata sau din barba. Imaginea vizuala este dezolanta.

Multe domnite gresesc la descoperirea parului de pe fata. Fie ca iau o lama si il rad, fie ca il trag cu penseta. Se spune ca portiunile de par inlaturate cu lama se umplu si mai mult de par. Lama duce la indesirea parului de pe fata si da dependenta. Cine se barbiereste de la aparitia primelor fire din barba si mustata va fi nevoit sa se barbiereasca tot timpul.

Este mult mai elegant si mai usor sa se faca o programare la salon si sa se solicite sedinte de epilare faciala integrala.

Evident ca rasfatul si ingrijirea fetei pot fi completate de un masaj facial care netezeste pielea usor brazdata de riduri si atenueaza ridurile adanci, dar ofera si elasticitate si fermitate pielii. Schimbul de energie pozitiva intre cel care face masajul si clientul sau si fluidizarea circulatiei au efecte magice asupra aspectului fetei.

Dar un barbat ingrijit are si perciunii aranjati perfect, fara par inestetic care sa depaseasca linia lor. La salonul de mai sus se poate solicita si epilare definitiva perciuni pentru a se castiga timp si pentru o imagine ireprosabila.

Un barbat ingrijit emana eleganta prin toti porii si va fi apreciat si de catre doamnele cu care intra in contact, dar si de catre domni.

Nu se poate trece atat de repede peste tehnicile eficiente de modelare corporala. Barbatii nu au vergeturi si nici celulita, dar pot avea si ei burta si grasimea se asaza inestetic si pe anumite parti ale corpului lor.

La salon au la dispozitie 9 tehnici de remodelare corporala care dau rezultate incepand cu a doua, a treia sedinta. In ceea ce priveste masajul, exista un masaj ce a fost gandit special pentru domni si ar fi pacat ca ei sa nu profite: masajul de relaxare masculin. Pretul unei sedinte este de 120 de lei, 4 sedinte costa 439 de lei, iar pentru 8 sedinte se achita suma de 799 de lei.

O discutie cu specialistii este benefica fiindca sfaturile oferite de ei se potrivesc cel mai bine. Un domn nu va veni niciodata singur la salon, fiindca isi aduce si iubita sau sotia, sa beneficieze si ea de sedintele de epilare cu laser, care nu sunt dureroase si dau rezultate exceptionale, de remodelare corporala si de sedintele de masaj.

Un abonament care include mai multe sedinte reprezinta un cadou ideal, iar la sedintele prevazute se adauga si cadoul oferit de salon in luna decembrie.

Pe site sunt afisate darurile oferite pentru toti cei care isi fac abonamente pana in perioada magica a Craciunului. Salonul este dotat asemenea celor mai bune saloane de profil din tarile dezvoltate ale lumii, iar cu aceste dispozitive lucreaza personal cu inalta calificare si atent pentru care interesul pacientului reprezinta cea mai mare prioritate.

Informatiile referitoare la tratamente, aparatura si preturi sunt afisate pe site si tot aici se afla si datele de contact ale reprezentantilor prin intermediul carora se pot face programari.

La salon curatenia este la ea acasa, se lucreaza atent, clientii nu stiu ce este aceea durere, de aceea  simt nevoia sa revina si sa isi faca abonamente la alte servicii.

Este minunat ca exista un asemenea salon si in Romania si ca in decembrie se ofera cadouri celor care isi fac abonamente!

Body-safe are grija de corpul romanilor ca acesta sa arate perfect: fara depozite de grasime si fara par.