Ambalaje care faciliteaza incarcarea/descarcarea marfurilor

Camionul plin cu lazi navete plastic de bere si de sucuri opreste la zeci de magazine. Intr-o parte se afla ambalajele cu sticle pline de suc, in cealalata parte sticlele pline cu bere. Navetele sunt luate cu atentie de manerele din plastic rezistente si date mai departe din mana in mana. Un magazin nu este nici depozit, nici supermarket sa fie dotat si cu motostivuitor. Cele 10 navete cu sticle de bere si cele 10 lazi cu sticle de suc sunt descarcate manual si duse in acest mod pana in magazin sau in anexa mica din spatele acestuia care serveste ca spatiu de depozitare.

Daca pe sticla de bere se afla o eticheta verde si un peisaj montan, lada din plastic este tot de culoare verde, imitand designul de pe sticla pentru ca fabricantii isi comanda lazi din plastic personalizate pentru fabricile lor.

Nu se accepta o lada din plastic banala pentru o fabrica de bere artizanala pentru ca berea facuta in fabricile mici are gust divin, fiind realizata din ingrediente de top!

In navetele prevazute cu spatii speciale pentru sticle bautura poate fi dusa oriunde, iar transportul in camioane este economic pentru ca navetele sunt stivuibile si spatiul este utilizat eficient. Ce ar fi ca un camion de 10 tone sa duca la sute de kilometri un singur rand de navete din plastic pline cu sticle de bere sau de suc? In acest moment aceasta risipa nu este permisa! Daca in trecut, cand benzina si motorina erau mai ieftine, acest lucru se putea, in prezent este de neconceput!

Randurile cu navete din plastic ajung pana la plafonul caroseriei camionului si toata lumea este pe deplin multumita. Dar navetele plastic nu sunt numai cele produse pentru sticlele de suc si de bere, ci s-au diversificat, ca in ele sa se depoziteze si sa se transporte:

-alimente solide si lichide. De la distante mari sunt aduse in depozite, piete sau supermarketuri: unt, marmelada, borcane cu gem, cu dulceata sau compot, masline varsate din care cumparatorii isi pun in caserole cat considera ca au nevoie. Uneori fabrica nu dispune de centru de imbuteliere si atunci, de la fabrica, acest produs este transportat in bidoane din plastic sau in containere cu peretii compactii 100 % pana la statia de imbuteliere. Exista ambalaje pentru oua lichide, pentru vin, must si pulpa de fructe si de legume. Este mult mai simplu sa se duca oua lichide, decat oua cu coaja, asezate in cofrag care sa pice de pe suport si sa se sparga.

-medicamente ambalate in folii, in cutii sau in sticlute. Si ele au nevoie de protectie, sa nu se farame si sa devina un praf nefolositor. Se stie ca fara anumite pastile, situatia multor oameni s-ar putea agrava, de aceea containerele pentru transportul medicamentelor sunt indispensabile. Observatia este valabila si pentru farmaciile veterinare, fiindca si animalele de companie au nevoie de tratamente care sa le aline durerile.

-cosmetice, intelegand prin acest domeniu atat produse de ingrijire a corpului, cat si cele de infrumusetare. O cutie de carton plina cu farduri de ochi sau de obraz este atat de fragila, incat nu poate fi transportata la sute de kilometri oricum, ci are nevoie de protectie intr-un ambalaj sigur.

-piese auto mai mici sau mai mari se pastreaza si ele perfect in ambalajele din plastic.

Exemplele pot continua cu lacuri si vopsele care se livreaza in galeti din plastic prevazute cu capac , cu branzeturi care se livreaza la distante mari datorita acelorasi ambalaje usoare si sigure, care isi mentin aspectul in timp.

Toate aceste produse reprezinta valori pe care producatorii nu isi permit sa le piarda, de aceea cauta cele mai bune ambalaje pentru ele. Uneori solicita si personalizarea lor, mai ales in cazul acelor produse de top.

Cum procedeaza un manager sau un patron care are nevoie de ambalaje din plastic pentru marfa pe care o produce?

Pasii sunt simpli si conduc catre succes. Mai intai, intra pe site-ul firmei Schoellerallibert si analizeaza produsele si fisele tehnice ale acestora. Fiecare ambalaj este descris detaliat, iar pretul se negociaza direct.

De fapt, chiar si firmele sau fabricile care nu au bani sunt stimulate de politica financiara a firmei Schoellerallibert sa solicite consultanta unui reprezentant pentru ca:

-este 100 % gratuita.

-solutiile financiare sunt flexibile si le permit si celor care nu au bani sa cumpere, sa inchirieze sau sa ia in leasing ambalajele din plastic de care au nevoie. Toate propunerile sunt avantajoase si cele mai eficiente pentru anumite categorii de antreprenori.

Cei cu activitate intensa sezoniera au la dispozitie serviciul de inchiriere ambalaje din plastic fiindca nu ar fi profitabil sa cumpere ambalaje care 4-5 luni din an stau nefolosite si ocupa locul degeaba in depozit. In plus, se blocheaza niste bani, iar acest lucru nu este deloc profitabil!

Sunt si agenti economici cu intensa activitate intregul an, dar care nu au bani sa cumpere ambalaje. Si acestia trebuie sa intre cu incredere pe site, fiindca ambalajele care se inchiriaza costa mult mai putin, iar cele luate in leasing permit plata esalonata in momentul in care firma va avea posibilitatea sa achite prima transa si apoi pe celelalte.

Ambalajele din plastic marca Schoellerallibert securizeaza transportul si faciliteaza manipularea produselor pentru ca au fost gandite in acest mod. Pretul acestor ambalaje este onest, iar livrarea se face prompt, stiut fiind cat de imperioasa este nevoia de ambalaje.

Pe site se afla in mod cert ambalajele ideale pentru anumite produse, important este ca persoana care are nevoie de ele sa le gaseasca si sa le comande!