Alegerea unei rochii de mireasă și a accesoriilor de mireasă

De îndată ce ai spus „da” la marea întrebare, mintea ta va începe să se gândească la cum vrei să fie ziua nunții tale și să-ți aleagă o rochie de mireasă. Desigur, probabil că te-ai gândit la asta încă de când erai mică și astfel stilul și locația zilei nunții tale vor fi deja clare în mintea ta. Odată ce ați convenit cu viitorul mire, cu mama etc., veți avea o mulțime de lucruri pe care să începeți să planificați.

Planificarea unei nunți nu este o sarcină mică, dar de obicei veți avea un mare sprijin din partea familiei și a prietenilor; dar singura decizie ca probabil sa fie doar a ta va fi alegerea unei rochii de mireasa. Alegerea unui design de rochie poate fi destul de dificilă, iar diferitele materiale și culori disponibile multiplică opțiunile plus toate accesoriile de mireasă complementare, așa că obținerea unei a doua păreri de la familie și prieteni este o idee grozavă.

Perioada anului pentru nunta ta va fi unul dintre factorii decisivi atunci cand alegi o rochie de mireasa; o nuntă de vară va însemna să ai nevoie de o țesătură mai ușoară (nu vrei să leșini din cauza căldurii) și, la fel, perioadele mai reci ale anului ar putea însemna să alegi o rochie de mireasă dintr-o țesătură mai groasă pentru a-ți menține căldura.

Desigur, dacă vă căsătoriți în Marea Britanie, atunci planificarea unei schimbări a condițiilor meteorologice nu este niciodată o idee rea; August în Marea Britanie nu înseamnă întotdeauna soare minunat și căldură. Dintre numeroasele accesorii de mireasă din care puteți alege, o mantie de mireasă este o idee grozavă pentru orice perioadă a anului, deoarece chiar și o zi frumoasă de vară se poate răci seara. Dacă locația nunții tale înseamnă să te plimbi afară, atunci o mantie de nuntă te va ajuta să rămâi cald și vei arăta în continuare superb.

Alte accesorii de mireasă includ un împachet de nuntă sau o fură. O folie de nuntă sau o fură este, de asemenea, o idee perfectă pentru a-ți menține umerii caldi în cazul în care devine puțin rece și este o idee practică care te face să arăți plin de farmec. Desigur, într-o zi bună de vară nu vei avea nevoie de ele, dar pe măsură ce accesoriile de nuntă merg, nu sunt prea scumpe și, prin urmare, sunt o idee excelentă pentru a le avea în așteptare pentru orice eventualitate. Alte accesorii de nuntă la care să te gândești ar putea fi umbrelele sau umbrelele de soare pentru nuntă și mireasă.

Dacă te căsătorești pe plajă, atunci alegerea unei rochii de mireasă mai scurtă va fi necesară, dar alte locații îți vor deschide alte opțiuni. O biserică tradițională sau o clădire istorică poate fi cadrul perfect pentru o rochie de mireasă tradițională, formală, în timp ce o ceremonie civilă ar putea determina alegerea unei rochii de mireasă care este mai modestă. Este ziua ta cea mare, așa că alegerea unei rochii de mireasă pe care o iubești este decizia ta finală, dar contribuțiile altora te vor ajuta întotdeauna.

Atunci când alegeți o rochie de mireasă, materialul potrivit este cea mai importantă decizie pentru a vă planifica nunta perfectă. Stilul dvs. de rochie de mireasă și accesoriile de mireasă vă vor ajuta să stabiliți tema nunții dvs. Amintiți-vă că veți purta rochia ore întregi; că s-ar putea să trebuiască să urcați și să coborâți scările; vei fi asezat o perioada indelungata si vei incheia ziua dansand in ea!

Culoarea rochiei tale de mireasa este un alt element care contribuie la stilul si tematica zilei nuntii tale. Albul este culoarea tradițională care a fost populară încă din anii 1700 și denotă puritate, dar timpurile mai recente au văzut multe culori mai puternice care au devenit la modă. Multe magazine online de rochii de mireasă vor avea o diagramă de culori care te ghidează spre modul în care culoarea și materialul pot schimba aspectul unei rochii de mireasă; asa ca incearca-le pentru idei. Odată ce ați luat decizia cu privire la culoarea rochiei de mireasă, gândiți-vă la o culoare complementară pentru domnișoara de onoare șefă și pentru fetele de flori. Asigură-te și că toți sunt confortabili cu alegerea ta!

Accesoriile de nuntă foarte importante includ pantofii tăi. Vei sta pe picioare pentru o parte lungă a zilei, așa că este foarte important să fii confortabil. În cele din urmă, accesoriile de mireasă completează look-ul cu poate un voal, diademă, mănuși și lenjerie de ziua nunții.

Deci sunt multe de gândit atunci când alegeți o rochie de mireasă și accesorii de mireasă, bugetul dumneavoastră fiind un factor determinant puternic. Nu trebuie neapărat să cheltuiți o avere pe o rochie de mireasă sau accesorii de mireasă. Cheltuirea unei sume mari de bani nu garantează rochia perfectă și nici cumpărarea unei rochii de mireasă ieftină nu înseamnă calitate proastă. Există multe magazine online care furnizează rochii de mireasă și accesorii de mireasă. Aceste magazine online de rochii de mireasă vă pot economisi o mulțime de bani atunci când alegeți o rochie de mireasă.

Distrează-te alegând, păstrează surpriza viitorului tău soț și bucură-te de ziua nunții!

Pentru a rezuma, primele zece sfaturi ale noastre pentru alegerea unei rochii de mireasă sunt:

1. Gândește-te la perioada anului și alege țesătura în consecință

2. Gândește-te la accesoriile de nuntă. Aveți în așteptare o mantie de mireasă și de mireasă, o fură sau un împachet de mireasă, umbrele de mireasă sau umbrele de soare de mireasă pentru o schimbare a vremii
3. Luați în considerare locația nunții voastre, o plajă înseamnă o rochie mai scurtă, în timp ce o biserică sau un cadru istoric poate influența o rochie tradițională și o trenă

4. Alege materialul potrivit pentru perioada anului

5. Vedeți cum diferite culori se potrivesc cu culoarea pielii dvs. și obțineți mostre de țesături în diferite culori

6. Obțineți sprijin și sfaturi de la prieteni cu privire la stilul care vi se potrivește cel mai bine

7. Asigurați-vă că domnișoara șefă și domnișoarele de onoare sunt confortabile cu selecția dvs. pentru rochii

8. Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pe o rochie de mireasa sau accesorii de mireasa; faceți cumpărături în diverse buticuri de mireasă online – pot fi o valoare excelentă

9. Încearcă să păstrezi surpriza viitorului tău soț până la ziua cea mare

10. Și distrați-vă!

Mirela Moldoveanu fondator Glossy Magazine.