Ai săvârșit o infracțiune de circulație în Israel? Te scapă Samy Ilie!

La fel ca mulți alți români, drumurile vieții te-au purtat prin diverse țări în încercarea ta de a le oferi celor dragi de acasă un trai mai bun. Acum ai ajuns în Israel, ești mulțumit de ceea ce primești, dar… necazul te lovește când te aștepți mai puțin. Din necunoștință de cauză, neatenție sau oricare alt motiv ai ajuns să încalci reguli de circulație importante și ți-ai pierdut carnetul de conducere. De asemenea, este posibil să riști chiar și pedeapsa cu închisoare! Ce e de făcut în acest caz? Nimic mai simplu: doar să iei legătura cu biroul de avocatură condus de un român, Samy Ilie, și deja știi că situația ta se va rezolva cu bine pentru tine.

 

Cel mai bun avocat pentru români din Țara Sfântă

 

Din păcate pentru tine, limba țării ți-a fost foarte dificil să o înveți așa cum trebuie, și nici cu engleza nu stai mai bine. Degeaba încearcă oamenii legii să îți explice motivele pentru care ți-a fost reținut permisul și ce altă pedeapsă mai riști, și tot inutil este să încerci să le spui acestora exact cum s-au întâmplat faptele. Ai nevoie de cineva cu care să vorbești în limba română, pentru că așa este mult mai simplu, dar în același timp să se descurce foarte bine în limba țării gazdă. Nu mai zicem și de amănuntul că trebuie să cunoască la perfecție legile țării respective. Aici intervine Samy Ilie, un adevărat trimis providențial și despre care poți chiar acum afla mai multe dacă intri pe site-ul Si-law.ro. Este un adevărat profesionist, cel mai bun avocat pentru românii din Israel, și nu ar trebui să te mire faptul că a reușit să facă demersurile necesare ca în decurs de doar câteva ore să îți primești permisul înapoi.

 

Un avocat care luptă alături de tine

 

Avocatului care te reprezintă trebuie să îi spui tot, să nu omiți niciun amănunt legat de speța ta. Dar este destul de dificil să te poți exprima corect într-o limbă străină și aici este marele avantaj când apelezi la Samy Ilie și echipa lui de experți. Vei putea vorbi în limba română și astfel le vei putea spune tot ce trebuie să știe pentru a-și construi cazul și tu să ai cele mai mari șanse de câștig. Și, ca o mică paranteză, trebuie să știi că ai de a face cu un avocat a cărui rată de succes a cazurilor în care s-a implicat a ajuns la aproape 100%.

 

Peste 30 de ani de carieră în slujba justiției

 

Nu exagerăm deloc atunci când vorbim despre Samy Ilie ca despre cel mai cunoscut avocat din Israel, un adevărat profesionist în domeniu. Numele său este cunoscut foarte bine în această țară, iar în cei peste 30 de ani de carieră în slujba justiției s-a remarcat ca fiind cel mai bun. De multe ori este nevoie doar să-i rostești numele și lucrurile încep să se miște în direcția cea bună. Gândește-te cum ar fi ca el să te reprezinte în instanță!

Nu contează dacă este vorba despre un caz mai complicat sau unul ceva mai lejer, pentru că el este recunoscut și drept avocatul care nu refuză pe nimeni. Se implică total și reușește să găsească soluțiile cele mai bune pentru ca tu să scapi cu bine din acest incident neplăcut și care ar fi putut avea urmări dintre cele mai grave. Să-l asculți pe Samy Ilie atunci când pledează este un adevărat spectacol, o adevărată lecție de drept, și toată lumea îl audiază cu mare interes.

 

Implicat în multe procese civile și penale

 

Spațiul este pur și simplu insuficient pentru a-ți detalia tot ce ține de cariera lui Samy Ilie. Îți vom spune doar că are atât de multă experiență încât să îți construiască o apărare căreia nimeni nu i se poate opune, și nu doar atunci când vine vorba despre procesele penale, cât și cele civile.

Samy Ilie s-a născut în România, ceea ce înseamnă că vei putea comunica ușor cu el, ceea ce trebuie să recunoști, este un mare avantaj pentru tine. În instanță va vorbi ori în engleză, ori ebraică, la fel de convingător și aducând în sprijnul afirmațiilor sale multe argumente legale. Chiar și atunci când tu nu înțelegi cele două limbi, el îți va explica tot ce se vorbește, pentru ca tu să fii la curent cu toate.

 

Legi cunoscute la perfecție

 

Sistemul de justiție din Israel este unul care nu mai are niciun secret pentru Samy Ilie și echipa de profesioniști de care s-a înconjurat. De aceea, niciodată nu pot fi luați prin surprindere de un anumit paragraf al unor legi, pentru că toate acestea sunt luate în calcul. Dimpotrivă, el este cel mai în măsură să pună în încurcătură avocatul părții adverse, care de cele mai multe ori nu este atât de bine pregătit precum Samy Ilie.

Știi însă care sunt cele mai importante calități ale sale și care îl ajută enorm să termine lupta în învingător? Faptul că nu renunță niciodată, este empatic și caută mereu cele mai bune soluții pentru clienții săi. Care avocați ar fi avut îndrăzneala să scrie chiar și președintelui țării pentru a obține grațierea clienților săi, iar faptul că este atât de cunoscut și profesionist l-a ajutat să o și obțină! Chiar și când ești străin în Israel, dacă apelezi la Samy Ilie, dreptatea va fi de partea ta!