Un solar rezistent si eficient

E greu ca fermierul sa cumpere folie pentru solarul sau in fiecare an si mai ales sa o inlocuiasca pe suportul metalic. Acest lucru ar implica si cheltuiala mare, dar si efort. Agricultorii incepatori ar trebui sa stie urmatoarele:

-daca nu aleg corect produsele pentru solar, acest lucru este posibil. Folii de diferite tipuri, toate cu aditivi si fabricate dupa noua tehnologie sunt disponibile pe site-ul magazinului Perita, care poate fi accesat online de pe un dispozitiv conectat la internet.

folie solar termica este ideala pentru solar, fiindca asigura plantelor temperaturi ridicate fata de cele de afara si posesorul solarului nu mai este obligat sa cheltuiasca bani cu incalzirea. Agentul termic ridica pretul legumelor care sunt cultivate in spatii inchise. Lemnul costa mult, peletii de asemenea, carbunii se spune ca polueaza atmosfera, in timp ce gazul sau electricitatea nu mai sunt nici ele la indemana oricui.  Ce ramane de facut? Cea mai eficienta solutie o reprezinta folia cu aditivi capabila sa mentina in solar temperatura necesara plantelor pentru a se dezvolta normal.

-exista folie mulcire care elimina  plivitul si  aplicarea pesticidelor pentru a apara plantele de daunatori. Folia aceasta nu se instaleaza greu si nu este scumpa, iar beneficiile ei sunt imense. Ea rezerva apa si hrana din sol in exclusivitate pentru plante.

-datorita aditivilor si tehnologiei de ultima  generatie folosita in fabricarea foliei, aceasta poate avea o durata de viata record pentru acest produs de 8 ani. Asta inseamna ca fermierul face un solar, il acopera cu folie Perita si se poate folosi de el 8 ani, fara sa mai munceasca la intinsul foliei pe suporti si fara sa mai cumpere o alta folie. Folia cumparata din alt magazin este arsa de soare, gaurita de grindina si rupta de vantul puternic si de caderile masive de zapada.

Un solar care se strica la momentul nepotrivit inseamna pierderi pe toate planurile. Cultura este compromisa, solarul se strica, banii si munca sunt pierduti si ei. In asemenea conditii un agricultor ajunge rapid la faliment

Un popas pe site-ul magazinului prezentat mai sus inseamna trufandale in luna martie, atat pe masa cultivatorului, cat si pe tarabele din piete.

Informatii despre foliile cu aditivi sunt prezentate pe site-ul magazinului. Acolo afla cumparatorul ca folia de calitate premium comercializata de acest magazin rezista eroic intemperiilor. Produsul pare invincibil, de aceea lumea nu pune altceva pe solar in afara acestei folii speciale.

Durata de viata a foliei solar Perita depinde de grosimea ei, pretul variind la fel in functie de ea. Acum este timpul sa se plaseze pe site comenzile serioase cu folie solar termica, dar si cu folie mulcire, pentru ca vanzarile cresc in aceasta perioada dupa cum cresc si pregatirile pentru punerea la punct a solarului.

Sunt agricultori care utilizeaza solarul la maximum pentru mai multa eficienta.

In ce mod?

  1. Ei pot pune seminte pentru a scoate pe piata rasadurile care sunt scumpe si solicitate primavara. Cu rasadurile se scot bani frumosi, fiindca din ce in ce mai multi romani isi fac sere sau solar.
  2. Dupa ce vand rasadurile, pot pune flori pe care sa le vanda, fiindca florile ajung repede la maturitate.
  3. Dupa recoltarea florilor si vanzarea lor, se pot pune: salata, marar, ceapa verde si patrunjel.

Pe site se afla si datele de contact la care se pot cere informatii in plus fata de cele din fisa tehnica, dar si formularul special de solicitare a unei oferte de pret.

Magazinul distribuie folii pentru solar si folii mulcire de 15 ani, iar in tot acest timp a acumulat experienta, iar in acest moment este unul dintre cele mai bune magazine din Romania. Nici nu se poate altfel pentru ca toate produsele din stoc sunt de calitate exceptionala, acestea avand urmatoarele caracteristici:

-sunt flexibile si pot fi manipulate cu usurinta.

-folia de mulcire se poate fixa si mecanizat, dar si manual.

-permit luminii albe, naturale a soarelui sa patrunda la plante 90 %.

-mentin o temperatura superioara celei de afara cu cel putin 10 grade Celsius.

-rezista la radiatiile solare,la socuri produse de vant puternic, de grindina sau de zapezile care par sa acopere si sa ingroape totul.

-cu cat creste grosimea foliei, cu atat se economiseste mai multa la incalzirea solarului si durata de viata a foliei este mai mare.

Gospodarii care si-au facut solar si au folosit folia Perita sunt pe deplin multumiti de rezultate si recomanda produsele la randul lor altor agricultori.

Un solar este o sursa de venit si in acelasi timp si o sursa de hrana sanatoasa. Cine isi face un solar nu va mai cumpara legume vara si nici toamna pentru pregatirea conservelor cu care va umple camara.

Clientii gasesc lista intreaga a avantajelor pe care le ofera aceasta folie, fiind prezentata si activitatea magazinului pe teritoriul Romaniei.

Pamantul romanesc este scump, fiindca a fost platit cu sange si binecuvantat de divinitate. Si pare un miracol faptul ca aici totul este mai bun: rosiile mai gustoase, vinetele mai carnoase, ardeii mai dulci.

Pamantul care nu este lucrat reprezinta o nota proasta pentru detinator.

Romanii stiu sa lucreze pamantul si sa obtina recolte bogate si bune si magazinul Perita ii sustine.  Produsele cumparate de pe site sunt livrate la adresa indicata de cumparator. Folia Peria se afla la un click distanta si pretul acestui produs de top este onest. Cu ajutorul magazinului Perita Romania se transforma intr-o gradina infloritoare, cu oameni sanatosi si frumosi si copii care au rosu in obraji.