Profita de sansa de a lucra intr-un studio de videochat din Craiova! Iata ce beneficii vei avea!

videochat craiova

Cel mai mare oras din Oltenia s-a aflat printre primele centre urbane importante in care compania Studio20.ro a deschis o locatie pentru fetele ce doresc sa inceapa o cariera de model online.

Inca din 2016 a aparut un studio de videochat in Craiova, care ofera aceleasi conditii de lux si avantaje financiare precum femeile care lucreaza in industria de divertisment online dedicata adultilor in Bucuresti sau in orice alt mare oras din Romania sau alte state europene.

Conditiile de care ai parte intr-un studio de videochat din Craiova

Modelele online au ocazia de a-si desfasura activitatea intr-o locatie cu suprafata de 500 de metri patrati, situata in centrul orasului, care ofera in acelasi timp acces facil si discretie.

Fiecare dintre cele 15 camere tematice este frumos decorata si echipata cu conexiune rapida la internet, precum si cu aparatura video si audio de ultima generatie. In plus, exista si birouri, bucatarie si cabine de dus moderne, deci tot ceea ce este necesar pentru ca fetele sa se simta bine in timp ce lucreaza si sa se poata relaxa dupa program sau atunci cand fac o pauza.

videochat craiova
videochat craiova

Nu numai spatiul si dotarile tehnice se afla la cel mai inalt nivel, ci intr-un studio de videochat din Craiova beneficiezi si de oportunitatea de a lucra cu specialisti in domeniu, care te vor ajuta sa progresezi rapid. Este vorba despre trainerii de videochat, despre profesorii care ofera cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj sau de membrii echipei de suport tehnic, aflati in permanenta la datorie.

Activitatea se desfasoara in conditii de legalitate deplina, fapt dovedit de contractul semnat inca din prima zi de lucru, precum si de actele aditionale care insotesc fiecare plata. Modelele nu au motive de ingrijorare nici in ceea ce priveste confidentialitatea: ele isi desfasoara activitatea sub „adapostul” unui pseudonim pe care nu il cunoaste nimeni din afara echipei si au inclusiv posibilitatea de a bloca utilizatorii dintr-o anumita regiune geografica, pentru a elimina pericolul unei descoperiri intamplatoare.

Banii pe care ii castigi intr-un studio de videochat din Craiova

In primele trei luni de activitate, fiecare model primeste o suma garantata in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe platformele online dedicate adultilor.

Apoi castigurile cresc, pe masura ce fetele se adapteaza la noul domeniu de lucru si castiga tot mai multi admiratori, unii dintre ei chiar permanenti. In primul rand, primesc un comision de baza echivalent cu 50% din incasarile totale realizate pe site-urile de profil.

Acestei sume i se adauga mai multe tipuri de comisioane, in functie de comportamentul si de performantele fiecarei tinere in parte. Concret, castiga inca 5% modelele care lucreaza peste 100 de ore intr-o perioada si tot 5% cele care depasesc un prag al incasarilor de 15 000 de dolari. Sunt recompensate financiar si fetele care au un comportament online perfect, precum si cele cu o rata de conversie buna, adica cu vizitatori care se inscriu pe site venind din pagina lor de chat. Fidelitatea este si ea rasplatita cu un bonus in valoare de 5%, acordat anual.

Multe femei au profitat de acest sistem de plata avantajos si au obtinut castiguri fabuloase, intr-un studio de videochat din Craiova. Aceasta poate fi si calea ta de a-ti implini visurile!